Roulette Strategie

Roulette spelen is erg leuk en veel mensen zijn er dagelijks mee bezig. U heeft vast wel is internet websites gezien die een gegarandeerde winst aanbieden door het spelen van roulette. Dit is helaas niet mogelijk en u moet altijd bedenken dat er niet een systeem bestaat waarmee u altijd wint. Wel zijn er in de loop der eeuwen een hoop strategieën verzonnen die het spelen van roulette leuker maken en waardoor u zelfs misschien meer kan winnen. In dit artikel zullen we verschillende strategieën bespreken en u uitleggen hoe het makkelijker wordt om roulette te spelen. Na het lezen van dit artikel kunt u zo aan de slag en uw vrienden verbluffen met deze inside-tricks.

De verdubbel techniek of het martingale systeem

Vaak spreken mensen over een verdubbelingssysteem, waarmee u het roulettespel kan verslaan en altijd winst kan maken. Is dit waar? En zo ja, hoe speelt u roulette met deze techniek? Het is helaas niet mogelijk om altijd te winnen met de verdubbel techniek, maar het is wel mogelijk om de kans op verliezen zo klein mogelijk te maken. Het is wel belangrijk dat u over stalen zenuwen beschikt en niet snel aan de spanning toegeeft. Doet u dit wel, dan werkt deze strategie totaal niet.

De verdubbelings techniek of martingale systeem is ontstaan in de 18e eeuw in Frankrijk. Door de jaren heen is het een van de meest populaire roulette strategieën geworden en gebruiken veel mensen het nog elke dag aan de roulette tafel. Het systeem is zeer eenvoudig uit te leggen en vergt weinig oefening. Het systeem werkt alleen als u inzet op kansen waarbij u uw inzet kan verdubbelen, bijvoorbeeld op rood/zwart, even/oneven of 1-18/19-36. Om u winkansen te verhogen, raden wij u aan om aan een Europese tafel te spelen (roulette tafel met 37 nummers). U begint met de inzet waarmee u normaal speelt. Wint u?

Dan is het mooi meegenomen en zet u opnieuw in. Verliest u? Dan verdubbelt u uw inzet, wat inhoudt dat als u wint, u uw verlies terugwint plus u normale inzet. Verliest u nog een keer? Dan verdubbelt u uw inzet nogmaals, net zolang tot u uw een keer wint. Wanneer uw uiteindelijk wint, heeft u al uw inzetten terug plus uw normale inzet! Wat belangrijk om in te gaten te houden is de maximum bet die mogelijk is. Heeft u de maximum bet ingezet en nog steeds niet gewonnen? Dan werkt het systeem niet meer. Gelukkig komt dit maar zelden voor.

Deze strategie klinkt misschien wat ingewikkeld, dus we zullen het met een voorbeeld uitschrijven. We kunnen met een bet van 10 euro op rood. De eerste keer komt het balletje op zwart, dus verliezen we 10 euro. De volgende ronde zetten we 20 euro in op rood. Het balletje komt weer op zwart, dus ons totale verlies is 30 euro. We zetten nogmaals in op rood, ditmaal 40 euro. Deze keer winnen we! We krijgen dus in totaal 80 euro. Vervolgens halen we hier ons verlies vanaf (30 euro) en onze inzet (40 euro) en dan blijft er 10 euro over. We hebben dus tien euro winst! Wel zijn we onder de limiet van de tafel gebleven (50 euro), dus het is belangrijk hier altijd op te passen!

Twee kolommen; bijna altijd winst!

Een tweede, veel gespeelde strategie voor roulette is de twee kolommen strategie. Met deze roulette strategie zet u altijd in op twee verschillende kolommen, die onderaan de tafel te vinden zijn. Als het balletje in een van deze kolommen valt, dan krijgt u drie keer uw inzet terug van één kolom! Het maakt voor deze strategie niet uit op welke kolommen uw inzet en kunt ze elke keer veranderen. Zet u liever altijd in op dezelfde kolommen? Dan kan dit ook! Het grote voordeel van deze strategie is dat u een vrij grote kans heeft om te winnen, omdat u op bijna tweederde van de tafel heeft ingezet. Het is wel belangrijk om op beide kolommen evenveel in te zetten, anders veranderen de winstverwachtingen.

Wij hopen dat u met de roulette strategieën veel geld zal winnen en wensen u veel plezier en succes aan de tafels!